onsdag 23 maj 2012

Nu må du schlappna av!

Har de senaste dagarna kännt att Amy varit på tok för wild and crazy. Misstänker att hon blir lite överstimulerad och resultatet är en hyperaktiv hund. Speciellt när vi ska sova, då blir hon vild och galen!

Så idag tar vi det verkligen slow. Vi tränar lite kontakt och sitt och ligg, vilket hon redan verkar fatta förvånansvärt bra. Vi kör vidare med rumsrenheten också såklart. Istället för att busa upp henne och kampa och busa, så ger jag henne en toarulle som jag vikt ihop med godsaker i (kalkon är favorit just nu!), men efter fem minuter tröttnade hon på den.. Hm.. Mattes uppfinningsrikedom sätts på prov!

Huvudsaken att hon ska lära sig slappna av. Titta på tv med mig, bli kliad på magen utan att busa upp sig, nosa runt i lägenheten (med mamma som skugga om kisseriet är i farten), äta på en tuggpinne. Vi får se hur det går!

Tycker också att hon äter dåligt nu. Igår åt hon sin "middag" med hull och hår, men kvällsmaten rörde hon inte ens, och frukost i morse var inte alls gott! Hon bara åt lite, sen gick hon. Hoppas det blir bättre! Välling älskar hon i alla fall!

Nåja! Nu har hon sovit en timme. Får se hur länge hon är utslagen nu. Hon har ju hållt i gång sedan kl halv nio.


1 kommentar:

  1. Söt vovve ;) ger du henne utblött foder eller torrt??? Med vänlig hälsning,

    SvaraRadera