torsdag 14 juni 2012

Amybus!

Hallå hallå hallå!

Amy växer så det knakar! I måndags var vi hos vetrinären för spruta och då vägde hon 8,7 kg. Inte konstigt man är trött när man konkar henne upp och ner för trapporna!! Föressten älskade hon att vara hos vetrinären. Hon praktiskt taget drog in mig dit och hon märkte knappt att hon fick en spruta.

Igår var hon rena rama monstret här hemma. Hon hade sovit ganska dåligt under dagen så jag tror det berodde på det. Så idag har jag tassat på tå här när hon somnat och när hon vaknar hittar vi på saker. Vi var ute idag i ett skogsparti som ligger nära här där jag tränade lite kontaktövningar med henne. Har blivit lite less på att hon fullständigt skiter i mig då vi är ute så nu bytte jag taktik. Så fort hon blev uppe i nåt löv eller en lukt så kastade jag mig bakom ett träd eller i en buske. Efter bara ett tag såg jag att hon började se sig omkring, och hon blev nog lite orolig då hon inte såg mig. Så hon travade framåt med en bekymmersam min åt det håll hon visste jag hade gått, och då hittade hon mig och blev superglad! Jag gjorde övningen tre gånger, sen höll hon sig nära mig under promenaden!
Denna övning är dock verkningslös på gården eller på gräsytorna utanför gården. Hon är alldeles för trygg där för att bry sig om ifall vi är borta eller inte. Men i okända skogen är det andra bullar!

Bus ute på gräsmattan!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar