söndag 6 maj 2012

I morgon är det bara en vecka kvar! Kan knappt fatta att det är sant! Vi har förberett det mesta inför hennes hemkomst nu.

Idag till exempel försökte vi städa på våran otroligt fula gård. Gräsmattan är en mossmatta och fasaden på huset flagnar hela tiden så det ligger fullt med vita små fasaddelar överallt som inte går att få bort! Gruset framför huset är knappast grus och runt om och bakom är det gus/gräs/tovor/sand och jord. Låter snyggt va?
Vi hyr en lägenhet på ovanvåningen av ett hus med två lägenheter. Det är privatägt och insidan är helt nybyggd och jättefräsch, men utsidan är knappt jobbad på alls. Under vintern har renoveringen stått helt stilla, och det ser inte ut som att den ska sätta igång på ett tag heller. Innan vintern tog de och rev bort den gamla balkongen och la ett nytt tak under själva balkonggolvet. Sen tog det stopp, så nån balkong har vi inte heller... suck.. De som renoverade här slängde bara allt bråte och spill på uppfarten så sedan dess har jag plockat spik, metall och plast. Idag försökte vi verkligen få bort ALLT för vi vill inte att en liten boxervalpistass ska göra illa sig.

Sen har vi helt klart märkt av sviterna av att bo bredvid en gymnasieskola. Fimpar ÖVERALLT! Så vidrigt är det! Sa sätta ut en burk åt dem med en lapp: "fimpa här så slipper vi städa efter er". Satans ungjävlar!

Nåja! Tänk framåt. En vecka kvar på skolan. Heja mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar