tisdag 15 maj 2012

Valplycka!

Ja igår kom hon äntligen hem till Eksjö! Bilresan gick väldigt bra. Lite skakis till en början men hon vande sig fort och kunde tillockmed hänga med i svängarna utan att ramla omkull!

Hon blev snabbt självsäker i lägenheten och hann göra båda ettan och tvåan ett antal gånger. Mami och Papi fick springa upp och ner för trapporna hela tiden!! Mycket motion! Natten gick ganska bra den med. Hon var nog rätt stressad för hon andades väldigt fort och sov oroligt. Men vid ett tiden kunde vi somna och sova ända till klockan fem. Då var man kissilininödig. Sen somnade vi om igen till sju.

Galet söt. Och tur är det. Jag hinner inte sova, äta eller skita själv. Sånt som hon gör mest hela tiden! Nu har hon sovit som en stock i över en timme. Senare idag ska vi ut och åka lite bil. Måste bilträna henne för i morgon ska vi åka bara hon och jag till Nässjö och hämta min Mor och Far! Underbart kul ska det bli då jag inte träffat dem sen i julas! Sen på fredag kommer syrran och peter och deras dalmatin Elli. Så det blir fullt hus och full rulle för Amy!!

Lite bilder från första valptiden!


2 kommentarer:

  1. så fiiin! otroligt söt! stort lycka till :)

    SvaraRadera
  2. Ååh, va härligt! :)

    http://lagottonteddie.blogg.se/

    SvaraRadera